Femeia in negru, din 2012 si pe marile ecrane


posted by Laurentzyu on ,

2 comments

Mandra si solitara, Casa din Mlastina Tiparului vegheaza asupra smarcurilor cu apa sarata, batute de vant si aflate de cealalta parte a Digului celor Noua Vieti. Arthur Kipps, un tanar avocat, este trimis sa participe la inmormantarea singurului locatar al casei, nestiind de secretele tragice ce zac ascunse dincolo de ferestrele oblonite. Abia dupa ce zareste o tanara femeie palida, invesmantata toata in negru, incepe sa fie coplesit de neliniste, sentiment intarit de localnicii care ezita sa vorbeasca despre strania aparitie – si intentiile ei cumplite. Femeia in negru, o poveste cu fantome plasata in epoca victoriana, este unul dintre cele mai cunoscute romane ale scriitoarei britanice Susan Hill. A fost adaptat pentru scena in 1989 si continua sa se joace cu succes in West End-ul londonez, ca si pe scenele a numeroase teatre din intreaga lume. 
"O excelenta poveste cu stafii… de o stranietate superba… o lectura fascinanta."– Evening Standard

Va mai aduceti aminte de cartea de mai sus? Este scrisa de Susan Hill si a aparut in 2009, la editura LEDA! Ei bine, din februarie 2012 va aparea si pe cinematografe (din nou)! Avandu-l in rolul principal pe Daniel Radcliffe, The Woman in Black si-a socat fanii inca de pe acum, atat prin trailerul plin de suspans, cat si prin posterul ingrozitor.

Trailerul i-a impresionat atat de mult pe cei din presa, incat au urcat filmul in fruntea celor mai bune filme de groaza din ultimii ani. The Woman in Black a inceput deja sa fie comparat cu filme celebre precum The Others sau The Orphanage, iar regizorul James Watkins este deja incantat de succes.Un poster animat lansat de producatorii de la CBS Films in care apar doi copii cu ochii scosi intr-o poza retro cu o creatura ciudata in spatele lor i-a cutremurat si i-a facut curiosi pe fanii genului. Aveti si voi posterul ingrozitor mai jos. Mutati cursorul pe el pentru a ramane socati!


Get Adobe Flash player


 Mie mi se pare genial si sincer sa fiu sunt nerabdator sa apara! Dar pana in februarie mai e mult si simt deja ca explodez. Eu sunt deja fan declarat. Voi ce parere aveti despre acest fenomen?

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!