THE END?


posted by Laurentzyu on

2 comments

MAINE: 21 octombrie 2011! Un mos, ca altfel nu ii pot spune, a prezis, pentru a treia oara, ca va veni sfarsitul lumii! A mai programat de doua ori Apocalipsa, insa se pare ca aceasta ori a uitat sa vina la intalnirea cu el, ori a amanat-o pana maine. Si ce se intampla daca o amana si pana peste doi-trei ani? Dar daca moare mosu', ce ne facem? Cu cine mai programeaza Apocalipsa sfarsitul nostru si cui ii mai destainuie aceasta secretele ei bine ascunse. 
Ati ghicit, nu ati ghicit, este vorba despre asa-zisul Harold Camping, un mos care saracu' de el nu are ce face pe acasa si a inceput sa studieze Biblia. Si studiind-o de zor, a gasit ascuns in ea un cod, mai ceva decat codul lui DaVinci. Un cod care prezice sfarsitul nostru, al oamenilor. A gresit omu' o data, a mai studiat putin, a zis ca vine iar, iar a gresit, a mai studiat inca putin si a zis ca vine maine! Ori s-a lovit la cap, ori nu stiu ce se intampla. Cea mai recenta creatie a sa in materie de aparat mincinos a fost ca vom vedea cu totii marele The End pe 21 octombrie 2011. A asteptat in biserica venirea lui Iisus crezand ca va fi unul dintre cei alesi, insa s-a inselat. Bineinteles ca a doua zi nu a mai fost de gasit. Dar s-a intors saracul de el spunand ca a avut o cadere de calciu care nu l-a binedispus. Si cu ce credeti ca s-a intors de acolo de la mama lui: cu Apocalipsa-n sac! Va deschide maine gura sacului si Apocalipsa va creea un cutremur atat e mare incat ii va cutremura rau de tot capul! Poate ii  cantam si Vesnica Pomenire! Oricum, nu cred ca vor veni prea multi la inmormantarea lui. Om batran la 89 de ani sa te mai ti de prostii ... Nu mai spun ca i-am trimis un mesaj foarte jignitor caruia nu i-a dat niciun raspuns! Defapt, mesajul a fost trimis catre postul de radio pe care l-a infiintat acesta, dar la ce i-am spus eu acolo... cred ca de acolo i-a venit acea cadere. Sa cada in continuare ... 

Si fiecare cu teoria lui! Inca un prost care ori ii e frica sa isi faca teoria cunoscuta, ori ii e frica sa nu faca 100 ani de inchisoare asa cum trebuia sa faca si cel de mai sus (imi e rusine sa ii pronunt si numele!). Nu vreau sa imi fac blogul de ras, dar considera ca va veni Sfarsitul Lumii pe 21 decembrie 2012. Spune ca doar 2000 de oameni nu vor muri, Iisus va cobori pe teritoriul Romaniei pentru ca aici a locuit, langa Sarmizegetusa, si ca ... daca vreti mai multe detalii tampite il puteti contacta aici: 0743315866. Il cheama Pavel, si se crede mare prezicator. Saracu'! OMG!

Si chiar de va veni, si chiar de nu va veni (mai mult ca sigur!), va recomand o carte superba! Aceasta a fost si ocazia acestui post de revolta! APOCALIPSA 2012! Mi-am luat-o si eu, din pura curiozitate, sa vad ce mai spun si altii despre The End!  Sper sa nu aiuriti pana atunci! :))

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!