---------------- CONCURS --------------


posted by Laurentzyu on ,

14 comments

CONCURS - in curand

UPDATE 3: Am postat si cea de-a treia povestire aici! Buuuhhhuuhhh!
UPDATE 2: A doua povestire din concurs a fost postat aici! O adevarata lupta intre vampiri si ingeri! Vezi continuarea duminica viitoare! Indiciul*. Enjoy!
UPDATE: Prima povestire din concurs, Apartamentul 666, a fost postata aici! Enjoy! 


*Indiciul reprezinta un cuvant scris cu alta culoare decat celelalte!

Octombrie! Luna groazei, a fantomelor, vampirilor, varcolacilor, spiridusilor, mumiilor si a tuturor monstruozitatilor! 31 Octombrie! O zi aparte! Sfarsitul mega-concursului HALLOWEEN! Dar cum poate sa se sfarseasca un concurs care nici nu a inceput? Cum sa nu inceapa? A inceput chiar acum! Este sponsorizat de Dordecarte si poti castiga un exemplar din Nu plange sub clar de luna de Heather Davis!


Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a-l avea in biblioteca este sa acumulati cat mai multe puncte! Concurentul cu cele mai multe puncte va castiga! Punctajul maxim este de 100 de puncte! Stiu ca este cam greu,dar merita! ... Cum acumulati aceste puncte? Pai iata:

Primesti 3p. daca lasi un comentariu la acest post.
Primesti 5p. daca dai like paginii de Facebook a blogului aici.
Primesti 5p. daca pui bannerul catre concurs pe blogul tau (aveti bannerul pe bara din partea dreapta a blogului).
*Primesti 7p. daca urmaresti blogul prin GFC (Google Friend Connect).
Primesti 10p. daca spui despre concurs pe blogul tau, pe facebook sau twitter (va rog frumos, daca postati pe facebook, dati linkul postarii, si nu al wallului vostru, deoarece eu nu am acces pe peretele vostru ca sa vad daca ati postat)
*Primesti intre 1p. si 70p. pentru povestirea ta!*


*In fiecare duminica a lunii octombrie voi posta cate o povestire horror care va contine cate un indiciu! La finalul competitiei, voi, cititorii, va trebui sa alcatuiti cate un text in care sa povestiti cea mai ingrozitoare si ciudata intamplare pe care ati trait-o sau de care ati auzit de la cineva anume, si care sa contina toate cele patru cuvinte/indicii din povestirile intrate in concurs! Revin-o in fiecare duminica (2, 9, 16 si 23 octombrie) pentru a cauta indiciile in povestirile care iti vor bantui de acum inainte visele!

REGULAMENT
1. Toate cerintele marcate cu * sunt obligatorii!
2. Povestirea trebuie sa contina toate indiciile, astfel va fi descalificata din concurs!
3. In e-mail va trebui si sa specificati cu ce nickname urmariti blogul prin GFC sau, daca ati indeplinit si cerintele optionale, scrieti numele cu care ati dat like paginii de facebook si nickul cu care ati comentat la post, linkul catre postare si linkul catre blogul unde ati pus bannerul!
4. E-mailurile pot fi trimise intre 23 si 30 octombrie la adresa laurentzyu.books@gmail.com, iar castigatorul va fi ales de mine, in functie de punctajul sau si va fi anuntat pe blog si contactat ulterior pe e-mail!
5. Nu vor fi acceptate in concurs povestirile care contin cuvinte obscene sau jignitoare la adresa unor persoane reale!


Vino maine, 2 octombrie, pentru a gasi primul indiciu care te va duce cu un pas inainte catre marele premiu! Descopera povestea Lissei, fata care s-a mutat in Apartamentul 666 si si-a gasit sfarsitul! O poveste cutremuratoare despre un destin furat!
----------------------------------------------------

14 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!