Primul meu concurs!


posted by Laurentzyu on ,

6 comments

UPDATE:
Iar acum, ca sa nu va mai tin in suspans, iata castigatoarea acestui concurs:
Diaconu Andra Simona
Felicitari Andra! Astept datele tale personale pe laurentzyu.books@gmail.com.
Va astept si la urmatorul concurs, in numar si mai mare, care va incepe mai mult ca sigur saptamana viitoare!


Iata ca am ajuns la frumosul moment in care am si eu primul meu concurs! 
Sponsorul acestui concurs este editura Millennium Press, cel mai proaspat sponsor al blogului Laurentzyu's Books careia tin sa ii multumesc foarte-foarte mult pentru premii!
Puteti castiga un pachet format din primele doua volume ale seriei Cronicile Companiei Negre, si anume:

   

COMPANIA NEAGRA, volumul 1  
   [Click pe titlul cartii pentru a citi un fragment din aceasta]

„COMPANIA NEAGRĂ e seria care a schimbat pentru totdeauna literatura fantasy.”  Steven Erikson
Nu există bine şi rău. Există doar slujbe bine plătite. În războiul dintre întuneric şi beznă, membrii Companiei Negre îşi iau simbria şi fac ceea ce li se cere, iar îndoielile şi le îngroapă alături de camarazii morţi. Pană într-o zi, cand o profeţie se face auzită: undeva în lume, Trandafirul Alb a renăscut, pentru a întrupa din nou Binele...UMBRE STARUITOARE, volumul 2
Mercenari în slujba Doamnei, soldaţii Companiei Negre sunt angajaţi în luptă Rebelilor Rozei Albe. Sunt bărbaţi duri, căliţi în bătălii şi mandri de stricteţea cu care îşi îndeplinesc orice contract. Doamna e Răul însuşi, însă nici falşii discipoli ai Rozei Albe, reîncarnarea unei eroine moartă de veacuri, nu sunt cu nimic mai prejos în această privinţă.
Dar unii dintre membrii Companiei au descoperit că adevărata încarnare a Rozei Albe e nimeni alta decat fata mută pe care au salvat-o şi adăpostit-o. Iar acest lucru înseamnă că o cale spre lumină le-ar fi îngăduită chiar şi lor, în ciuda păcatelor ce-i apasă… dacă vor reuşi să supravieţuiască.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmariti blogul prin Google Friend Connect si sa raspundeti la intrebarea de mai jos pana pe 15 septembrie, ora 19.55, printr-un mail trimis la adresa mea de e-mail laurentzyu.books@gmail.com! Castigatorul va fi anuntat in aceeasi zi, in jrul orei 20.00 si va fi ales cu ajutorul site-ului Random.org!


Pentru extra-entries:
+1: daca dati like paginii de Facebook a blogului de aici (cei care ati dat like primesc automat +1 daca se inscriu la concurs)
+2: daca scrii despre concurs pe blogul tau personal, sau dai vestea mai departe pe Facebook sau Twiteer


E-mailul trebuie sa contina numele vostru real, nickname-ul cu care urmariti blogul prin GFC,raspunsul la intrebarea de mai jos, si pentru extra-entries, numele cu care ati dat like paginii de Facebook si linkul postarii despre concurs.

Intrebare: La ce data a debutat noul blog al editorului de la Millennium Press, METATEXTE?

Succes tuturor participantilor!


6 comments

  1. Laurentzyu Books
  2. dreams_link_didy
  3. Laurentzyu

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!