O zi de Gheață și Foc


posted by Laurentzyu on

No comments


La mulți ani faimosului autor fantasy, George R.R. Martin! Astăzi împlinește 63 de ani iar noi îi dorim multă sănătate și inspirație deopotrivă, pentru a duce la bun sfârșit excepționala serie “Cântec de gheață și foc”!
De ziua sa, George R.R. Martin a primit un cadou numai bun pentru mândria unui scriitor de talia sa. După succesul din weekend de la Gala Premiilor Emmy 2011, aflăm că tocmai a intrat în “clubul select” al Amazonului, fiind cel de-al 10-lea autor care reușește să vândă un milion de exemplare de e-books Kindle, cu seria “Cântec de Gheață și Foc”.
Așadar, astăzi avem toate motivele pentru a îi sărbători munca! Și cum să facem acest lucru altfel decât prin intermediul unui nou concurs aniversar, celebrând unul dintre autorii de top ai Editurii Nemira! În plus, până la finalul zilei de 20 Septembrie 2011, avem 50% reducere la orice titlu al autorului, pe Nemira.ro!
+ CONCURS +
Intra pe pagina de Facebook Nemira, raspunde la intrebarea surpriza, si poti castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 200 RON pe Nemira.ro!

Scrie si tu sub forma unui comentariu mesajul tau catre George R.R.Martin, cel mai mare autor fantasy din lume! Ureaza-i LA MULTI ANI in stilul tau!

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!