Morti pana la apus, Vampirii Sudului #1, de maine cu revistele BRAVO si BRAVO GIRL


posted by Laurentzyu on

No comments


De maine, cauta la toate chioscurile de ziare revista BRAVO sau BRAVO GIRL impreuna cu primul volum al seriei Vampirii Sudului de Charlaine Harris, MORTI PANA LA APUS, la pretul promotional de doar 10,99 lei, cu 75% reducere fata de pretul din librarii!

Morti pana la apus este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne ofera un amalgam indraznet de genuri (politist, science-fiction, dragoste), o imbinare de talent si imaginatie, umor si suspans, mister si erotism. Tanara telepata Sookie Stackhouse, eroina romanului si a intregii serii, locuieste in Bon Temps, un orasel aparent pasnic din Louisiana. si tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra in societatea oamenilor si a fi acceptat de localnici. Din momentul in care Bill se indragosteste de Sookie, actiunea incepe sa se deruleze alert si nimic nu poate sta in calea celor doi. Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originala a lumii fascinante a creaturilor noptii, precum si a relatiei acestora cu oamenii, care reusesc, mai mult sau mai putin, sa ii accepte sa traiasca alaturi. Succesul cartii se datoreaza atat stilului cuceritor al autoarei, cat si valorii autentice pe care aceasta stie sa o imprime scrisului sau. "Un autor de un rar talent." Publishers Weekly

Tot impreuna cu revistele BRAVO si BRAVO GIRL vor mai aparea si urmatoarele trei volume din serie! Aparitiile acestor volume vor fi semnalate deasemenea pe blog!

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!