Happy Birthday, King of Horror!


posted by Laurentzyu on

No commentsLuna Septembrie este una dintre cele mai semnificative ale anului, din punct de vedere scriitoricesc. Asta pentru că la doar o zi distanță de sărbătoritul nostru de ieri, G.R.R. Martin, ilustrul scriitor horror Stephen King împlinește 64 de ani!

Eu unul am inceput sa citesc Stephen King nu de mult timp. Am inceput cu Cimitirul Animalelor, iar acum ma pregatesc sa prind puteri in Carrie. Deabia astept sa ii rasfoiesc paginile minutios scrise. (In curand revin cu recenzii pentru cele doua si multe alte titluri!) Nemira este cea mai importanta reprezentare a lui Stephen King in Romania, asadar ii multumim pentru ca a adus in bibliotecile noastre niste carti atat de frumoase, si ii multumim totodata pentru toate cartile care ni le-au daruit cu drag! Este motiv de bucurie, asadar pe Nemira.ro va asteapta weekendul acesta reduceri de pana la 50% la toate titlurile regelui horror, iar aici un super concurs!

Nu uitati ca in curand la Nemira va aparea volumul 5 al seriei 'Turnul Intunecat', "Lupii din Calla", iar in luna noiembrie, in State va aparea cea mai noua opera semnata Stephen King, "11/22/63"!

La multi ani, Stephen King!
Ureaza-i si tu La multi ani! lui Stephen King in felul tau, sub forma unui comentariu, sau intra pe Facebook si voteaza cartea scrisa de el care ti-a placut cel mai mult!

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!