Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL


posted by Laurentzyu on

No comments


Grupul Editorial ALL lanseaza campania "Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL"!

Conceptul campaniei este următorul: la fel cum marii oameni de afaceri se întâlnesc să joace golf sau fotbal în scop caritabil, aşa şi noi, Grupul Editorial ALL, împreună cu cei mai apreciaţi bloggeri din România, vorbim online, în Clubul de ficţiune ALL, despre cărţile din colecţia Strada Ficţiunii şi încearcăm să facem o bucurie celor mai puţin norocoşi.
Astfel, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie, Cristina BazavanMarie Jeanne SchwefferSana Nicolau, Roxana Precu şi Marius Manole vor fi lideri de echipă şi vor încerca să strângă cât mai multe cărţi pentru centrele spre care vor dori să doneze cărţile. Ei vor scrie pe blogurile personale despre o carte din colectia Strada Ficţiunii, iar pentru fiecare post Grupul Editorial ALL donează câte zece cărţi către centrele alese.
Cei cinci pot cere ajutorul altor prieteni cu blog, printr-o leapşă. Pentru fiecare leapşă onorată se mai adaugă încă cinci cărţi la donaţia bloggerului lider. Cititorii tuturor blogurilor din campanie se pot implica şi ei, lănsând un comentariu la postul despre cartea din Strada Ficţiunii. Pentru fiecare comentariu, Grupul Editorial ALL mai direcţioneză o carte.
Scopul campaniei noastre este de a mări fondul de carte din centrele propuse şi de a asigura accesul la informaţie şi cultură persoanelor din medii defavorizate.
“Campania nu trebuie privită ca o acţiune de responsabilitate socială. Îi putem spune campanie de PR, cu oameni frumoşi, din care ies lucruri frumoase”, spune vicepreşedintele Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo, care are o experienţă de şapte ani ca fundraiser.
Se vor înregistra ca donaţii doar comentariile date în perioada specificată şi doar la postul în care se discută despre cartea din Strada Ficţiunii. Comentariile la alte posturi sau pe alte platforme social media, Facebook sau Twitter, nu vor fi înregistrate ca donaţii. La fel, nici comentariile offtopic, care nu se referă la cartea în discuţie.
Editura ALL are dreptul de a închide mai devreme perioada de comentarii dacă plafonul de cărţi s-a terminat sau de a extinde perioada de comentarii dacă nu au fost epuizate cele 500 de cărţi.
Vă aştept pe blogurile implicate în campanie să vorbim despre cărţi şi să donăm!
Ce parere aveti? Intrati in Clubul de fictiune ALL?
Click aici pentru mai multe detalii!

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!