Stephen King va avea propria emisiune radio!


posted by Laurentzyu on

No comments


Din 12 Septembrie, americanii își vor putea începe diminețile ascultând la radio o nouă emisiune, numită The Pulse Morning Show.Faimosul autor horror Stephen King, împreună cu personalitatea politică Pat LaMarche, speră să “provoace” anumite persoane cu această emisiune îndrăzneață, compensând atitudinea conservatoare a majorității gazdelor radio din Statele Unite.
Stephen King a declarat în cadrul unei conferințe de presă că vor încerca din răsputeri să realizezeo emisiune cât mai informativă. Vor fi de asemenea provocatori, amuzanți și au de gând, pe cât posibil, să reprezinte o forță comunitară pozitivă. LaMarche a anunțat faptul că emisiunea se va concentra asupra politicienilor “problemă”, în special asupra celor care au de-a face cu sistemul bunăstării sociale.
Stephen King a lansat anul trecut nu mai puțin de 5 nuvele însă anul acesta, povestirea ”Mile 81″ s-a lăsat așteptată. Acțiunea va avea loc într-un popas abandonat, aflat la Mila 81 pe drumul Maine Turnpike, alături de Pete Simmons, un copil ce descoperă că aproape toată lumea din jurul său a murit, cât timp s-a aflat în stare de inconștiență. Singurii supraviețuitori sunt alți doi copii și un cal.Pe cât de surprinzătoare vi s-ar putea părea această veste, întrucât nu mulți se așteptau să îl vadă pe Stephen King implicat în probleme politice, ne bucură faptul că nu a renunțat deloc la îndatoririle sale scriitoricești. În luna Septembrie va fi lansată o nouă nuvelă horror, “Mile 81″.
O veste mai puțin bună pentru unii este că nuvela va fi lansată exclusiv în format e-book, pe data de 1 Septembrie.

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!