"Puterea celor şase" la Nemira!


posted by Laurentzyu on

No comments

UPDATE: Astazi au fost anuntati castigatorii concursurilor mentionate mai jos, si vreau sa va spun cu multa bucurie in suflet ca ma aflu si eu printre ei. O sa va arat cartea in rubrica " Nou in biblioteca! " de la sfarsitul lunii acesteia. Daca vreti sa vedeti daca va aflati si voi printre castigatori, dati click aici pentru concursul de pe blog, sau aici pentru concursul de pe Facebook!


Luna aceasta avem un nou motiv de bucurie și asta pentru că ne pregătim intens pentru continuarea aventurii cărții Eu sunt numărul patru” de Pittacus Lore, lansând volumul doi, numit ”The power of six”!
Cartea a stat timp de 5 săptămâni pe celebra listă de bestseller-uri a celor de la The New York Times, a fost ecranizată, rulând pe ecranele 3D și IMAX a cinematografelor din întreaga lume și comunități întregi de cititori au împărțit entuziasmul lor față de poveste și personaje.
Și fiindcă așteptăm cu toții noul volum, în care tinerii Lorieni se luptă pentru supraviețuire iar întreaga poveste se mută în jurul Numărului Șapte, vreau să va spun despre cele doua concursuri Nemira incepute ieri, atat pe blog, cat si pe Facebook, unde puteti castiga 5,respectiv 3 carti "Eu sunt numarul Patru" puse in joc. 

Ce părere aveți despre coperta acestui nou volum al 
seriei?

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!