POTTERMORE: Tacerea s-a rupt


posted by Laurentzyu on ,

No comments


Dupa cateva (muuulte!) ore de stres, J.K.Rowling a dezvaluit noul ei proiect numit POTTERMORE! Ei bine nu, nu este o carte,ci mai de graba un proiect digital ce ne ofera o experienta unica traita mai aproape de lumea lui Harry Potter. Puteti citi fragmente din carti, lua parte la povesti extraordinare,creea obiecte din aceasta poveste minunata si descoperi informatii secrete despre lumea lui Harry Potter direct din gura autoarei,toate acestea disponibile din octombrie.

[ Pottermore este disponibil in Beta, in limbile engleza,franceza,germana,italiana si spaniola.]

Tot in octombrie se va deschide si Pottermore Shop, un magazin online in care cititorii vor putea downloada cartile seriei in format audio digital si, pentru prima oara,pot cumpara cartile in format eBook.

Aici se afla si Magic Quill,un fel de carte aflata in inima scolii Hogwarts, in care veti gasi numele tuturor vrajitorilor care vor veni in castel,cat si datele lor de nastere. In fiecare an,profesoara McGonagall trimite bufnite elevilor cu invitatii la Hogwarts. Acum,intre 31 iulie si 6 august,The Magic Quill functioneaza,si s-ar putea sa te primeasca si pe tine la Hogwarts,Scoala de Magie,Farmece si Vrajitorii. Asa ca fii pe faza si stai zilnic in aceasta peioada in fata monitorului,intra pe site-ul POTTERMORE si inscrie-te in aceasta cursa minunata.

CU CAT STAI MAI MULT IN FATA MONITORULUI SI TE INREGISTREZI IN ZILELE NOROCOASE,CU ATAT ESTI MAI APROAPE DE MAGIC QUILL!

Si, daca nu ma crezi, afla acest lucru direct de la autoarea faimoasei serii:


Iar acum,pentru toti fanii Harry Potter, iata cateva fotografii (click pe ele pentru a se mari) din Pottermore pe care cu greu le-am gasit:

EU IMI DORESC SA FIU CERRCETAS! TU IN CE CASA AI VREA SA FII?

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!