Livada de mango, acum la ALL


posted by Laurentzyu on

2 comments

LIVADA DE MANGO de Robin Bayley este acum disponibila la editura ALL! Proaspat scoasa din tipar si cu un miros dulce si exotic de mango,cartea va va incanta gusturile, atat cele culinare, cat si cele de lectura, purtandu-va pe aripile aventurii intr-o lume aparte!

<strong>LIVADA DE MANGO</strong>

[Puteti comanda cartea dand click pe coperta]

SINOPSIS:

Livada de mango este povestea adevărată a două călătorii paralele în inima Americii Latine, făcute la distanţă de o sută de ani. În copilărie, Robin Bayley a fost fascinat de aventurile mexicane ale tatălui său, povestite ritualic de bunica lui: bandiţi, expediţii periculoase, comori ascunse şi fuga providenţială din toiul Revoluţiei Mexicane.

Încercând să pună puzzle-ul cap la cap, Robin îşi abandonează cariera de succes pentru a recrea povestea tatălui său. Misteriosul Mexic este înţesat de personaje exotice: vrăjitoare, traficanţi de droguri şi vânzători de diamante. Robin este ameninţat cu deportarea, i se oferă protecţia luptătorilor de gherilă columbieni, se îndrăgosteşte şi aproape abandonează căutarea, până când un semn al destinului îl trimite spre vest, unde va afla mai multe decât îşi imaginase vreodată.   
*** 
Robin Bayley s-a născut în Anglia, într-o cabană din North Yorkshire. A crescut în Sheffield, iar când a terminat liceul s-a mutat la Londra, unde a lucrat în publicitate şi a făcut televiziune pentru copii. După ce s-a mutat în Colombia, a lucrat ca profesor şi a fost chiar distribuit într-un film de Bollywood. Livada de mango. Călătorind spre inima secretă a Mexicului (2010) este prima lui carte.           2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!